Quantcast

Els atracaments més atroços que han viscut els famosos a Espanya

-

1
Els famosos s'han convertit habitualment en 'presa fàcil' per a les bandes especiali

Els famosos s'han convertit habitualment en 'presa fàcil' per a les bandes especialitzades de lladres. Els equips de seguretat amb què compten molts d'ells no han suposat cap inconvenient perquè els 'pispes' executin el robatori perfecte que en els casos més greus s'ha traduït en una visita a l'hospital, ja sigui per lesions físiques o qüestions psicològiques. Presentadors, futbolistes, cantants, empresaris … Pocs s'han quedat al marge d'un problema que ha tornat al panorama públic després que José Luis Moreno hagi estat protagonista aquests dies després de patir un atracament a casa de Madrid. Enumerem tots aquells que han passat per aquest tràngol … José Luis Moreno L'empresari ha hagut de viure en dues ocasions el malson d'un robatori en el seu habitatge. Dos robatoris, això sí, amb finals ben diferents. La més recent s'ha produït aquesta mateixa setmana a la seva residència a Boadilla del Monte, on es va encarar als dos lladres que pretenien robar-li joies i diners i que van assaltar el seu domicili malgrat la tanca especial amb sensors d'última generació que va col·locar en l'any 2007 . Afortunadament, no va patir danys en aquesta visita dels casos. Molt diferent va ser el que va viure aquest any en aquest mateix habitatge. Una banda de cinc lladres, encaputxats i armats amb escopetes, li va propinar un fort cop que li va provocar diversos traumatismes al crani i contusions cerebrals després que el ventríloc es negués a revelar la combinació de la seva caixa forta. Els 'cacos' van aconseguir robar en una d'elles, retenint durant un llarg temps a familiars i treballadors de la casa de José Luis Moreno causa del seu alt coneixement en informàtica que els va permetre inutilitzar diverses de les alarmes amb què comptava el director de ' nit de Festa 'a casa de la perifèria madrilenya.

Atrás