Quantcast

Descobriments de Tiger que mereixen la pena per menys de 3 euros

-

1
Des que la primera botiga Tiger obrís a Espanya l'abril de 2008 (al madrileny carrer Hermosill

Des que la primera botiga Tiger obrís a Espanya l'abril de 2008 (al madrileny carrer Hermosilla), el boca a boca ha fet créixer a aquesta cadena danesa, que ha anat obrint a poc a poc en gairebé totes les comunitats d'Espanya . El secret de l'èxit de Tiger és ser un basar de disseny que ofereix al client articles amb molt d'estil, de qualitat, ia un preu assequible. Tots els seus preus, rodons, van des de 1 euro a mínim a 30 euros màxim. Des Que.es us convidem a fer un repàs per la nostra llista de 'descobriments' per menys de 3 euros … i que realment mereixen la pena. recipient de vidre: Aquest recipient de vidre amb tapa de rosca costa 2 euros. És un bon lloc per guardar tot tipus de pastes i llegums, encara que com a element decoratiu queda genial en una prestatgeria del saló farcit, per exemple, de llaminadures de diversos colors.

Atrás