Quantcast

Així ha estat la reacció de Rihanna a veure amb la pell blanca

Són moltes les famoses que s'han mostrat en contra de l'ús del Photoshop per retocar les seves imatges, especialment quan resulta realment complicat reconèixer-les després de l'ajuda del programa de retoc fotogràfic. Des d'ara, en aquesta llista també hi figura el nom Rihanna .

A la cantant de Barbados sembla que no li ha agradat gens que utilitzessin el Photoshop per canviar la tonalitat de la seva pell.

Tot va començar quan a una fan se li va ocórrer recórrer a la popular eina per fer que la pell de Rihanna fos completament blanca . Un cop aconseguit el seu propòsit, va compartir a Twitter una comparativa de la seva 'abans i després' acompanyada de la següent afirmació: "Em pots dir boja i tot el que vulguis, però aquesta és la prova indiscutible que < strong> com més blanca, més maca ". Com era d'esperar, el seu comentari racista no va trigar a indignar a nombrosos usuaris de la xarxa social.

Tal va ser l'enrenou que va causar el seu muntatge que la imatge va arribar a les mans de < strong> Rihanna , o del seu equip, i va decidir bloquejar a la fan al seu compte de Twitter . La reacció de la cantant va fer que la jove demanés ràpidament disculpes i assegurés que la seva intenció no era ofendre a ningú.