Quantcast

La Cerdanya, 10 de març 2016: ALP ES PREPARA PER A LA 5a MOSTRA DE FORMATGES I LÀCTICS

Alp es prepara per acollir un any més la Mostra de formatges i làctics de Cerdanya i l’Alt Urgell, que es celebrarà el darrer cap de setmana de març, coincidint amb la festa de Pasqua. La mostra, que arriba a la 5a edició, vol dinamitzar la indústria local i donar a conèixer la gran varietat de productes que s’elaboren al Pirineu.
Com en la passada edició, dissabte tindrà lloc una conferència sobre formatges de llet crua al Teatre Municipal d’Alp. Diumenge, els assistents podran veure i degustar formatges de llet de vaca, de cabra i ovella, així com matons, iogurts i quallades. També aquest dia es farà el concurs de formatges i el maridatge amb vins. Enguany, la formatgeria convidada és la Queseria Silva, de Càceres.
Aquest any els restaurants i bars del municipi han volgut tornar a participar a la mostra i del 19 al 28 de març afegiran els formatges i els làctics a les seves cartes.