Quantcast

Trias insta a presentar una moció de censura contra Colau

El líder de CDC, Xavier Trias, ha lamentat l'acció de govern municipal de l'equip d'Ada Colau del qual només rescat a l'esperit social que l'envolta. < / p>

Per al cap d'oposició al consistori barceloní si sumessin els suficients suports seria cal presentar una Moció de censura contra Ada Colau i el seu equip.

Per Trias és inadmissible que Barcelona en comú, la plataforma liderada per l'alcaldessa Colau, incompleixi una a una totes les promeses electorals.

l'exalcalde de Barcelona ha recordat que és un desastre per a la capital de Catalunya que es perdi el comerç de proximitat del centre de la ciutat. En aquesta direcció, ha recordat que l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, està encantada amb aquest primer any de legislatura de Colau al capdavant de l'ajuntament de Barcelona perquè la seva ciutat recull tots els beneficis del que limita o no empara la formació d'extrema esquerra.

Trias ha denunciat que la Guàrdia Urbana té ordres de no actuar contra els Top Manta i ha recordat que no està permès consentir activitats il·legals. Per al dirigent conservador la inacció de Colau en aquesta problemàtica social la porta a la prevaricació perquè l'ajuntament està obligat a posar totes les eines per donar resposta als temes socials que es plantegen.

< p> en aquest sentit, Trias ha comminat al sector del comerç a denunciar un ajuntament que consent les activitats dels Top Manta, uns vendedore s que no paguen impostos i que cauen en la deslleialtat.

l'exalcalde de Barcelona ha subratllat que Catalunya té un greu problema de dependència del Estigueu o espanyol. Per a Trias resulta intolerable que un territori que genera tants recursos hagi de demanar 750 milions d'euros al Govern d'Espanya per poder pagar les nòmines dels funcionaris.

Trias ha conclòs que, en menys que algú ofereixi una solució, la independència és l'únic camí que ha prendre Catalunya.

l'exalcalde de la capital de Catalunya ha intervingut en les jornades que organitza l a Cambra de Comerç d i Barcelona a la Llotja de Mar de Barcelona.

la Cambra de C omerça analitza els problemes econòmics i socials de la ciutat comtal a través dels seus protagonistes .: els representants dels ciutadans al consistori.

l'acte organitzat per la Cambra ha compteu o amb la presència de bona part de l'equip municipal convergent .