Quantcast

Paco Ibáñez actua en el Barnasants

El mític cantaut or Paco Ibáñez actua demà divendres en el marc del Festival de la música d i autor Barnasants. Al Teatre Joventut de Barcelona Ibáñez farà un nou recorregut per la història de la música i de la poesia espanyola.

Ibáñez ha musicat als grans clàssics de la literatura espanyola i tanca els seus concerts amb la seva cançó més emblemàtica, "Paraules per a Júlia" de qui va ser gran amic seu José Agustín Goytisolo.

el recital del Teatre Joventut de l'Hospitalet recórrer á les lletres de la poesia espanyola des del segle XIII fins a l' actualitat.

l'anomenat "genet del poble "oferirà cançons d'amor, de lluita i de resistència; d'existencialisme embolicat en la força de la poesia i al ritme dels instruments.

L'acompanyarà sobre l'escenari Mario Mas a la guitarra .

Cada un dels concerts de Paco Ibáñez és una nova creació, irrepetible, escollint entre més de les 160 composicions dels més de 50 anys de carrera music al. Una trajectòria dedicada al públic tal com expressa Ibáñez amb les seves pròpies paraules "Un artista ha de ser lliure en les idees que pretén defensar. A la primera concessió perds part de la teva llibertat. L'única autoritat que reconec és la del públic i el millor premi són els aplaudiments que es porta un a casa ".

l'artista posarà a disposició del públic la seva veu i la seva música, cantant les paraules dels poetes espanyols < / strong> i llatinoamericans als quals ha dedicat íntegrament la seva carrera artística.

Paco Ibáñez va popularitzar aquestes lletres, de forma molt especia l, en els últims anys dels 80 i primers dels 9 0 quan va recórrer els escenaris de la ciutat comtal acompanyat de José Agustín Goytisol o, el seu gran amic i company artístic.

Mentre Ibéñez donava curs a la guitarra ja la seva veu esquinçada i inconfusible Goytisolo evocava la musicalitat dels seus poemes, la sensualitat de les seves paraules, les paraules d'un dels membres de l'anomenada Escola de Barcelona.

el concert s'iniciarà a les 20.30 hores al Teatre Joventut de Barcelona.