Quantcast

GHVIP: El polèmic comentari de Charlotte pel qual podrien investigar a la seva família

Charlotte Caniggia s'ha proposat no passar desapercebuda durant la seva estada a 'Gran Hermano VIP 4' i, malgrat que aquest dijous pot ser expulsada per l'audiència, sense dubte ha aconseguit cridar l'atenció tant dels espectadors com dels seus propis companys.

Si fa uns dies protagonitzava al costat de Belén Roca una de les venjances més menyspreables que han captat les càmeres en la història del reality, quan ficaven el raspall de dents de Carlos Lozano al vàter, a primera hora d'aquest dijous l'argentina mantenia una conversa amb el presentador d' 'Operación Triunfo' que podria tenir conseqüències per a la seva família.

Potser sense reparar en el que podria desencadenar les seves paraules, Charlotte Caniggia no ha tingut problemes a assegurar que la seva família "renta molts diners" . Carlos Lozano, visiblement sorprès, incidia de nou: "renteu? ¿Renteu diners?". Al que la jove s'ha reafirmat en la seva confessió.

El presentador madrileny reconeixia a continuació que "això em sona a màfia" , provocant que Charlotte bromegés apuntant-li amb una "pistola '-fent el gest amb els seus dits- i li recordar que" yes, it' s the màfia ".

Com no podia ser d'altra manera, l'afirmació de Charlotte no ha trigat a ser comentada a través de les xarxes socials , on diversos usuaris compartien el vídeo amb la 'malaptesa' de la argentina.