Quantcast

Una exministra francesa acusa Nadal de dopar-se

Roselyne Bachelot, exministra de Sanitat i Esports de França durant el govern de Nicolas Sarkozy, ha a cusado a Rafa Nadal de dopar-se . "Tothom sap que la lesió de set mesos de Nadal el 2012 va ser a causa d'un positiu", ha assegurat molt convençuda en una entrevista a la cadena gala D8.

Bachelot justifica la duresa de les seves paraules assegurant que si "un tennista està parat durant tants mesos és perquè ha donat positiu" .

L'exministra francesa es refereix a l'aturada que va haver de fer el tennista manacorí fa quatre anys, després de descobrir que patia una lesió crònica al tendó rotular del genoll esquerre , durant la segona ronda del torneig de Wimbledon.

Les paraules de la política del país gal han sembrat la polèmica en les xarxes socials, i més encara quan el món del tennis segueix sense recuperar-se de la sorpresa que ha suposat el positiu per dopatge de Maria Xarapova.

Per la seva banda, Rafa Nadal ha volgut defensar d'aquestes acusacions. El balear, que es troba competint a Indian Wells, ha atès els mitjans en roda de premsa, i ha assegurat: " Mai vaig tenir la temptació de fer alguna cosa incorrecte. Estic molt lluny del dopatge". "Vaig escoltar moltes vegades que m'han acusat de dopatge i estic cansat perquè és molt injust amb mi" , ha afegit.

D'altra banda, el tennista espanyol ha fet la seva pròpia valoració sobre el positiu de Xarapova : "Vull creure que és un error de Maria. No volia fer-ho. Però òbviament, va ser negligent. Ha de pagar per això ".