Quantcast

Wismichu, acusat d'oferir als menors un espectacle amb contingut sexual

Wismichu ha revolucionat Tenerife i les xarxes socials. El 'youtuber' es troba entre les tendències més comentades de Twitter després de l'enrenou que ha generat el xou 'Hi ha un Wismichu a mi' que va oferir aquest cap de setmana a l'illa de Tenerife.

l'Ajuntament de Santa Creu de Tenerife ha obert un expedient d'informació reservada per determinar si l'espectacle del popular 'youtuber' va traspassar els límits legals . La investigació s'ha iniciat arran de les queixes presentades per diversos pares que van acompanyar als seus fills menors d'edat, els qui van qualificar el xou de "denigrant", "agressiu" o "obscè", segons recull el portal 'laprovincia.es'.

l'edat recomanava per presenciar l'espectacle, segons va establir la pròpia productora, era de 12 anys. No obstant això, segons els testimonis recollits per l'esmentat mitjà, "Wismichu diu estar posseït per un dimoni i comença a cridar putes a les nenes assistents i les convida a pujar a l'escenari perquè es la mamin" , "només començar l'espectacle no s'escolta sinó la paraula cony, el que provoca que un dels tres personatges que estan a l'escenari es comenci a masturbar" o es recullen acudits del tipus en el qual es pregunta "per la diferència entre una pedra i un nadó, i van dir davant de tots els menors que una pedra no folla i un nadó si ".

la productora del xou de Wismichu no va permetre la gravació d'imatges es tracta de l'estrena de la nova gira del 'youtuber'.