Quantcast

El Govern investigarà la publicació dels missatges de la Reina Letizia a López Madrid

El ministre de Justícia, Rafael Catalá , ha anunciat una investigació per la informació publicada per eldiario.es sobre els missatges de la Reina Letizia a l'imputat pel cas de les targetes black i per la Púnica , Javier López Madrid . Se centren en si s'ha comès un presumpte delicte de revelació de secrets per part del mitjà de comunicació.

"Et vaig escriure quan va sortir l'article del que de les targetes a la merda de LOC i ja saps el que penso Javier. Sabem qui ets, saps qui som. Ens coneixem, ens volem, ens respectem. la resta, merde. Un petó compi iogui (miss you !!) ", li va escriure la Reina .

" Em preocupa el dret a la intimitat i el secret de les comunicacions i la garantia que la informació, fruit d'un procés judicial, no sigui d'ús general ", ha afirmat el ministre Catalá , segons Europa Press .

L'exclusiva de l'diario.es ve del sumari d'una causa judicial que està obert des de fa setmanes, però ara investigaran si són "de coneixement general" aquestes "comunicacions personals ", segons ha explicat el ministre.

El director del mitjà, Ignacio Escolar , s'ha pronunciat sobre aquest assumpte en el seu compte de Twitter assegurant que "si complir amb la meva obligació com a periodista és un delicte, em declaro culpable ".