Quantcast

Montserrat González i la seva filla Triana, condemnades a 20 i 22 anys per l'assassinat d'Isabel Carrasco

El jutge condemna per l'assassinat de la dirigent popular a Monserrat González i Monserrat Triana Martínez, mare filla. A la primera, se li imposa la pena de 19 anys de presó com a autora d'un delicte d'assassinat més altres tres anys per delicte agreujat de tinença il·lícita d'armes .

< p> per Triana, s'imposen penes de 17 anys i sis mesos com coperadora necessària en el delicte d'assassinat , així com altres dos anys i mig per delicte agreujat de tinença il·lícita d'armes, el que suma un total de 20 anys de presó.

quant a l'agent de Policia Raquel Gago, el tribunal ha pronunciat la seva absolució del delicte d'assassinat i només estima un delicte d'encobriment , per el que imposa una pena de tres anys de presó, al que se sumen altres dos anys com a autora d'un delicte agreujat de tinença il·lícita d'armes.

Segons el declarat provat en el veredicte del jurat popular, la Fiscalia va sol·licitar per a Montserrat González, autora confessa del crim, 19 anys de presó pel delicte d'assassinat en concurs amb atemptat i tres anys més per tinença il·lícita d'armes. El mateix que per a la seva filla Triana Martínez. Va demanar per a ambdues la prohibició d'acostar a la parella i filla de la víctima durant 25 anys.

En referència a Raquel Gago, el Ministeri Fiscal havia sol·licitat 12 anys de presó per assassinat en concurs amb atemptat i 3 més per tinença il·lícita d'armes. No obstant això, el jutge l'ha condemnat a cinc anys, tres per encobriment i dos per al segon càrrec.

Tant la defensa de mare i filla, que exerceix el lletrat José Ramón García García, com l'advocat de la policia local, Fermín Guerrero, ja han anunciat que recorreran la sentència perquè no estan d'acord amb els fets considerats provats pel jurat popular.