Quantcast

La cançó de San Marino a Eurovisió, 'terrible' per als eurofans

La candidatura de San Marino per Eurovisió va ser tota una sorpresa, de manera que els eurofans esperaven amb ànsia la cançó que el petit país anava a presentar. S'han portat una gran sorpresa, però no precisament perquè sigui un bon tema, sinó tot el contrari.

Les xarxes socials no deien res de bo del cantant turc Serhat Hacepasalioglu i la seva cançó ' I did not know ' i la seva videoclip una mica estrany. Molts diuen que és el pitjor que han escoltat en molt de temps que es presenta a aquest festival i va arribar a ser trending topic amb adjectius com 'horrorosa' , 'espantosa' i < em> 'terrible' .

Uns demanaven que l'hi expliquessin, perquè no ho entenien, altres ploraven, mentre que alguns es preguntaven si era una broma. Caldrà esperar a veure si passa les primeres fases del concurs.