Quantcast

Surt de la presó Jeremy Meeks, el pres més sexy del món

"El pres més sexy del món" ha quedat en llibertat després d'una llarga condemna per un atracament a mà armada que va cometre en l'estiu de 2014. Jeremy Meeks es va convertir en un autèntic fenomen a les xarxes socials després que desenes de tuiteres lloessin seu físic i les seves espectaculars ulls de color verd clar.

el passat dijous, el jove, de 30 anys d'edat, publicava un selfie en el seu compte personal d'Instagram al costat d'un dels seus germans bessons assegurant que no li quedava res per de presó. "Esperant reunir-me amb la meva família # 6días", escrivia Meeks a la capçalera de la fotografia.

Després de gairebé dos anys a la presó, el futur del expresidiari sembla encoratjador, ja que el seu representant ha confirmat l'oferta en ferm de diverses agències de models i fins i tot de productores cinematogràfiques que els prometen interessants projectes. "Tenim un munt de coses pendent", ha apuntat Jordan al portal 'Buzzfree'.

El que sí és segur és el contracte que ha signat amb l'agència White Cross Management, que li permetrà començar en el món de les passarel·les. "Mai vaig imaginar que la gent em reconegués per la meva aparença. Estic agraït", explica Jeremy Meeks. Agraït a la Policia de Califòrnia que va ser la que va filtrar la seva imatge en les xarxes socials hores més tard que fos detingut.