Quantcast

Troben un nadó dins d'una bossa de mà d'un vol d'Air France

Un vol de l'aerolínia Air France va viure la passada setmana un incident que ha publicat portal francès 'Planet'. En un viatge d'Istanbul a París , un passatger va descobrir un moviment estrany a la bossa de mà d'una altra viatgera. Tot i que un primer moment es pensava que podria tractar-se d'un gos petit, van descobrir que realment hi havia al seu interior un nadó d'un o dos anys d'edat.

El passatger que va descobrir al nen assegura en la notícia del portal francès que la mare del petit, situada a la zona posterior de l'aeronau, es va posar nerviosa quan va començar a descobrir moviments. "En un moment donat, ella volia obrir-la i el seu company de fila va veure que alguna cosa es movia a l'interior. Va alertar a una de les hostesses, que no va dubtar a obrir la borsa" , apunta Vicent. < / p>

Des de l'aerolínia han assegurat que es desconeix per què la jove va decidir no treure bitllet (fins a certa edat únicament s'abonen les taxes) i va portar al seu fill a la bossa de mà. Un cop van descobrir al menor, la mare i el petit van passar a la zona davantera de l'aeronau al costat del personal de tripulació fins que es va produir l'aterratge a París.

La companyia ha obert una investigació, la qual ha finalitzat amb la pertinent denúncia a les autoritats competents després que ha passat.