Quantcast

Màlaga, ofegada per la vaga d'escombraries

Nova nit de bloqueig de les negociacions i de crema de contenidors a Màlaga on, després de deu dies de vaga, s'acumulen ja 4.000 tones d'escombraries.

Una vegada que les dues parts s'han assegut a la taula, el comitè d'empresa s'ha reunit en solitari per avaluar la trobada i intentar trobar el camí correcte per a " desbloquejar " la problemàtica, segons ha explicat a Efe el president del comitè, Manuel Belmonte.

ha assegurat que volen acabar amb la vaga i ha recalcat que " l'únic mal " que tenen els treballadors " és el de defensar els seus drets" .

Aquestes trobades s'han produït el mateix dia en què unes 300 persones, entre veïns i hostalers, s'han manifestat davant l'Ajuntament per protestar per la vaga indefinida al crit de " no a l'chantajism o" i en la qual s'han originat forcejaments entre defensors i detractors de l'atur.

amb la divisió entre els que donen suport a la vaga de neteja i els que la rebutgen, la capital de la Costa del Sol ha arribat al seu novè dia de vaga d'escombraries amb més de 4.000 tones de residus sense recollir , tot i que l'Ajuntament ha contractat una empresa externa que ahir va començar a dur a terme la seva tasca.

la presidenta de la Junta d'Andalusia, Susana Díaz, ha manifestat des de Berlín, on acudia a la Borsa Internacional de Turisme (ITB), el seu desig que " com més aviat hi hagi un acord " que posi fi a aquesta vaga.

Els hotelers, per la seva banda, alerten del "< em> frenada tremend "en les reserves per Setmana Santa, segons ha confirmat el president de l'Associació d'Empresaris Hotelers de la Costa del Sol (AEHCOS), José Carlos Escribano.