Quantcast

Concursants de realities que es van passar a MYHYV

-

1
Sofia (Gran Germà 16) Després de diversos dies de rumors, Sofia ja tingut la possibilitat de se

Sofia (Gran Germà 16) Després de diversos dies de rumors, Sofia ja tingut la possibilitat de seure en el seu nou tron. La polèmica guanyadora de 'Gran Hermano 16', que ja va buscar l'amor dins la casa amb Suso i Ricky, desembarca al plató de 'Dones i Homes i Viceversa' com la flamant nova tronista , després la sortida d'Elisa de Panicis. d'aquesta manera, Sofia continuarà present a la petita pantalla, un hàbitat que no ha abandonat des que va arribar amb la seva mare a Guadalix de la Serra. Després de guanyar el concurs de Telecinco, la jove navarresa ha acudit en diverses ocasions al plató de 'Sálvame Deluxe'. Només el temps dirà si algun dels seus futurs pretendents és capaç de conquerir el cor de Sofia. Això sí, la guanyadora de 'GH' no és l'única exconcursant d'un reality seduïda pel tron ??de 'MYHYV'.

Atrás