Quantcast

Què va ser dels personatges de 'Yo soy Bea'

-

1
'Yo soy Bea' era una de les sèries que més audiència tenia. No només es tractava de les

'Yo soy Bea' era una de les sèries que més audiència tenia. No només es tractava de les aventures d'una noia lletja , la secretària d'un director de revista, sinó que hi havia molts més. Tímida, intel·ligent i gairebé sense amics , així era Bea Pérez , la noia que va conquistar el cor de molts teleespectadors. La seva història d'amor secret va ser una de les més apassionants. La redacció de la revista 'Bulevard 21 ' comptava amb molts redactors, a cada quin més especial. Els seus aventures , els seus l íos amorosos i els seus m eteduras de pota , feien que, cada vegada més, tots formessin una autèntica pinya. Els continus passejos de les models pels passadissos tornaven bojos a Álvaro i al seu amic Gonzalo , i l'especial relació que van començar a tenir secretària i cap s'enfurismava molt a Cayetana. Amb la finalització de la sèrie poc, o de vegades res, hem sabut dels personatges que van participar en ella. Per això anem a fer un repàs per saber què va ser dels protagonistes de 'Yo soy Bea'. Ruth Núñez El seu paper de Bea en la coneguda sèrie 'Yo soy Bea' la va convertir durant un temps en la lletja de la televisió en aquests moments. Una noia tímida, que es relacionava poc i que tot just tenia amics, era la secretària d'un empresari d'elit com era Álvaro. La seva relació va començar sent una cosa professional, una secretària i el seu cap, però amb el pas del temps ni ells s'explicaven per què sentien atracció l'un per l'altre. Va ser una primera història d'amor per a ella, i una altra més per a ell. La seva gran canvi físic en els últims capítols deixar a tots el món amb la boca oberta: era realment preciosa. En l'actualitat, Ruth ha deixat una mica de banda la interpretació, ja que els seus últims papers han estat poc duradors.

Atrás