Quantcast

Justo Ruiz acusa els liberals de no treballar a favor dels interessos del país abstenint-se amb la llei antidopatge

El Consell General ha aprovat la Llei de creació de l'Agència Andorrana Antidopatge, que permet complir amb els requeriments de l'Agència Mundial Antidopatge i assegurar l'organització d'esdeveniments esportius internacionals al país. El debat en seu parlamentària s'ha centrat en l'intercanvi de retrets entre liberals i demòcrates pel fet que els primers s'hagin abstingut en la votació per considerar que la llei provoca buits jurídics que comportaran «un ridícul internacional» i que amb la seva aprovació «la feina no està ni de bon tros enllestida».

El conseller demòcrata Justo Ruiz ha criticat l'actitud dels liberals i ha lamentat que «si en una llei com aquesta no som capaços de posar-nos d'acord, difícilment trobarem la possibilitat de tirar endavant cap altre projecte». Ruiz també ha acusat el grup liberal de desqualificar sense cap pudor el grup demòcrata, i els ha convidat a fer l'exercici de recordar «per què i per a què estem aquí». Costa ha assegurat que «també estem per defensar el millor del país» i ha afegit que estan fent la feina que els ciutadans els han encomanat, que és fer el control de l'acció del Govern des de l'oposició.