Quantcast

El cap de "la merda de LOC" respon a la Reina Letizia

Aquest dimecres 'eldiario.es' ha publicat en exclusiva els missatges que hauria intercanviat suposadament l'empresari Javier López Madrid amb els Reis d'Espanya, identificats en la conversa com 'Ltzia' i 'PF PT'.

A més del "compi iogui" que acompanyava el petó que concloïa el missatge enviat per 'Ltzia', un altre dels punts que no ha passat desapercebut, i menys en la redacció de 'LOC' , ha estat el següent: "Et vaig escriure quan va sortir l'article del que de les targetes a la merda de LOC i ja saps el que penso Javier".

el qualificatiu ha propiciat que Iñaki Gil, director adjunt d' 'el Mundo' , hagi publicat una carta oberta al mig per respondre a Sa Majestat la Reina d'Espanya , a qui es dirigeix ??amb el tractament que es mereix perquè "no goig del favor de pertànyer al seu cercle d'amistats com per a cridar simplement Letizia, menys encara per apocoparla en Ltzia", ??ni tampoc "gosaria dirigir-me a vostè com 'compi iogui'".

Iñaki Gil reconeix que "m'alegra conèixer, Senyora, que es troba Vostè entre els més de sis milions de persones que llegeixen cada mes L'altra Crònica".

El director adjunt d' 'El Mundo' assegura que respecta la seva opinió, igual que "nosaltres també opinem sobre vostè" i que, malgrat difondre el seu comentari en diverses pàgines web, "no espero de vostè una nota de disculpa ". Als companys d' 'El Mundo' i 'La Otra Crónica' en tenen prou "amb que ens permeti seguir fent lliurement el nostre treball, que va ser el seu, i que ens segueixi llegint".

"Al meu parer , les disculpes són el de menys. són inconvenients de l'ofici, el meu dic, no el seu. Un picabaralla entre periodistes. el de més és el que segueix en el seu desafortunat missatge a Javier López Madrid, empresari, conseller delegat del Grup Villar Mir , al qual la Fiscalia li demana un any i mig per apropiació indeguda en el cas de les targetes blackde Caja Madrid. Sorprèn que, cinc dies després de conèixer la llista de beneficiaris del plàstic opac, vostè es solidaritzi amb ell. Contrasta aquesta actitud amb la sortida fulminant de la Casa Reial d'un altre beneficiari de les donacions negres de la caixa rescatada, Rafael Spottorno, conseller privat del seu espòs, el rei Felip VI, que va ser apartat del càrrec ".

En paraules de Iñaki Gil, "una Reina no pot deixar de comportar-se com a tal ni un segon" ni permetre "confiances de 'compi iogui' amb algú que s'ha demostrat poc de fiar".

Pots llegir la carta íntegra en elmundo.es .