Quantcast

La presentadora de 'Top Xef' que va ser víctima d'abusos sexuals

Padma Lakshmi és la presentadora de 'Top Xef' a Gran Bretanya , i ha desencadenat un enorme escàndol al país després de publicar les seves memòries. El motiu? En elles confessa des d'haver estat víctima d'abusos sexuals , fins haver dubtat de la identitat del pare de la seva filla.

A més de ser la presentadora del popular programa de cuina, Lakshmi, de 45 anys, és model i ha estat casada amb Salman Rushdie.

Durant una entrevista amb Matt Lauer, Padma va confessar que després del seu divorci amb l'autor de 'Els versos satànics' va decidir mantenir dues relacions . " Probablement no va ser la millor opció, però va ser l'elecció que vaig fer en aquell moment ", va assegurar.

"No volia estar en una relació seriosa. Encara estava patint per la meva divorci. Probablement no hauria d'haver estat amb ningú i haver-me pres el temps que necessitava per a mi. Però vaig anar presentada a dos homes molt diferents i interessants. Els homes ho fan tot el temps ", ha confessat.

Un d'aquests homes era el multimilionari Teddy Forstmann , que va resultar no ser el pare biològic de la seva única filla , tot i que el va deixar part de la seva fortuna en herència. El pare va resultar ser Adam Dell , amb el qual ara comparteix la custòdia de la petita.

D'altra banda, a 'Love. Loss and what we hate ', Padma confessa haver estat víctima d'abusos sexuals en la seva infància , per part d'un amic del seu padrastre. "Una nit vaig despertar amb la seva mà en la meva roba interior. Ell va prendre la meva mà i la va posar dins dels seus pantalons. No sé quantes vegades va passar això abans, sospito que vaig estar adormida en alguns moments" , confessa. A més, després d'explicar-li el que havia passat a la seva mare, ella va ser enviada a l'Índia , d'on és originària.