Quantcast

El vídeo del taxista suïcida que arrasa a la xarxa

"Anem a volar una urbanització i arribarem al paradís" . Així comença una de les bromes que més ha impactat a les xarxes socials durant els últims dies. Ha estat ideada per un còmic d'Aràbia Saudita, que es va fer passar per un taxista suïcida i que va causar el pànic entre les seves víctimes.

Al primer jove li confessa que "tinc un cinturó d'explosius" i "tu estaràs amb mi com a màrtir si Al·là vol". Quan el client trenca a plorar, el fals taxista li desvetlla que és una broma de càmera oculta.

Al següent no va tenir temps d'arribar a aquest límit. Com s'observa al vídeo, el noi decideix sortir del cotxe en marxa i salvar la vida. Uns metres més enllà esperava un còmplice de la broma, qui li explica que és per ensenyar "com és el terrorisme ".

l'últim cas recull la reacció de dos clients, que en conèixer les seves intencions aconsegueixen fer-se amb el control del cotxe, immobilitzar al fals taxista suïcida i agafar el mòbil per trucar a la policia.