Quantcast

Kristen Stewart, enxampada amb la cantant Soko

Kristen Stewart sembla que ha iniciat una nova relació, i els mitjans ja l'han enxampat compartint un romàntic passeig amb la seva nova nòvia, i no és cap desconeguda! Pel que sembla, després de la seva ruptura definitiva amb Alicia Cargile , la protagonista de la saga 'Crepuscle' ha refet la seva vida amb la cantant francesa Soko.

En els últims dies l'actriu ha estat enxampada passejant en actitud molt afectuosa amb Soko, de 30 anys, pels carrers de Los Angeles. Per descomptat, per als seus fans aquesta és una relació completament inesperada, segons han comentat a les xarxes socials.

Des de la seva sonada ruptura amb el també actor Robert Pattinson, al que va conèixer precisament en 'Crepuscle' , la veritat és que a Stewart se l'ha relacionat gairebé exclusivament amb dones.

Segons va explicar la pròpia Stewart en una entrevista, no es pot definir d'una manera o d'una altra. "Si sents que realment vols definir-te i tens l'habilitat d'articular aquests paràmetres i en això mateix et defineixes, llavors fes-ho. Però jo sóc actriu. Visc a la fotuda ambigüitat d'aquesta vida i l'estimo" , va assegurar l'actriu.