Quantcast

Andy Wachowski, director de Matrix, anuncia que es una mujer transgénero

"Així que sí, sóc transgènere" . Són paraules del director de Matrix, Andy Wachowski, en un comunicat publicat aquest dimarts en un mitjà especialitzat de la comunitat LGBT en el qual anuncia que és una dona transgènere i que ara es diu Lilly.

d'aquesta manera, el popular cineasta segueix els passos de la seva germana Lena, qui ja va anunciar fa uns anys que ella també era una dona transgènere.
Lilly Wachowski, de 48 anys , ha volgut emetre aquest comunicat per por que els mitjans de comunicació revelessin la seva història. Com recull el text, "ser una persona transgènere no és fàcil" . "Vol dir que si ets transgènere has d'enfrontar a la crua realitat de viure la resta dels teus dies en un món hostil cap a tu", assegura Wachowski.

Tot i reconèixer que "necessitava temps per sentir-me còmoda i tenir el cap al seu lloc ", Lilly ha volgut destacar l'afortunada que se sent en comptar amb el suport de la seva família i un suport econòmic que li permet pagar-se els terapeutes.

a més de l'aclamada trilogia de Matrix, entre la filmografia de les germanes Wachowski també destaquen creacions com 'Speed ??Racer' o la sèrie 'Sense8' , on participa l'actor espanyol Miguel Ángel Silvestre.