Quantcast

Desarticulada una xarxa de criminals de Sèrbia que volien establir-se a Catalunya

ACN Girona.-La policia estatal ha desarticulat una xarxa de delinqüents serbis que estaven gestant una estructura criminal i volien establir-se a Catalunya. L'operatiu coordinat amb les policies de la República Txeca i Sèrbia s'ha saldat amb 25 detinguts, 19 d'ells a l'Estat. Els delinqüents fugien de la policia txeca per la seva suposada implicació en un doble assassinat per tràfic de drogues. Els arrestats buscaven zones residencials poc concorregudes i d'alt poder adquisitiu per instal·lar-hi plantacions de marihuana i finançar altres activitats criminals. La investigació va portar la policia fins a Lloret de Mar, Blanes i Tordera. A les comarques gironines van localitzar un dels cervells del grup, buscat a diversos països europeus i amb antecedents per homicidi i tràfic de drogues.