Quantcast

María Castro anuncia que està embarassada de cinc mesos

María Castro serà mare el pròxim estiu. L'actriu ha reaparegut públicament en el lliurament dels premis Fotogramas de Plata on ha anunciat que està embarassada de cinc mesos amb una 'tripita'que feia impossible que no ho confessés davant els mitjans de comunicació.

l'actriu gallega, que ha estat protagonista en sèries com 'Sin tetas no hi ha paradís', ha assegurat que encara no saben el nom del nadó però sí que coneixen el sexe: una nena. María Castro va acudir a l'acte acompanyada de la seva parella, Manuel Villalba, amb el qual manté una relació sentimental des de fa anys.

La intèrpret ha confirmat, a més, que no deixarà de treballar fins que doni a llum , una cosa que fa pensar que el seu embaràs podria formar part de la trama 'Sis Germanes', sèrie de Televisió Espanyola en la qual participa activament.

"Estic fenomenal, treballant igual que sempre. Jo no he vomitat, ni res " , confessava en una entrevista al diari 'El Mundo'. Esperem que aquests quatre llargs mesos que li queden per davant siguin igual de bons que aquests primers …