Quantcast

Pisa a una companya de classe i la seva mare el castiga públicament a Facebook

Terry Evans, un mare soltera , ha decidit castigar de manera exemplar al seu fill després que li trepitgés el peu al col·legi a una nova companya de classe. el seu fill Jacob, que li va arribar a trencar la sabata a la petita , es quedarà sense regal d'aniversari perquè la dona ha decidit comprar-li unes sabates nous i un ram de flors.

La reflexió d'Evans sobre el seu fill de 12 anys s'ha fet viral a Facebook, on ha assegurat que està "absolutament indignada" després que el seu fill li confirmés que ho va fer a propòsit . En total, 54.000 'm'agrada' i més de 11.000 compartits, segons publica 'Metro'.

"Et diré una cosa Jacob, si tornes a dirigir cap a ella així o cap a qualsevol companya de manera intimidatòria, permetré als seus pares que t'imposin cada tasca degradant que creguin convenient durant el temps que considerin … Digues adéu al teu diners d'aniversari, amb el qual vaig a comprar a la noia un nou parell de sabates i un ram de flors! # NoTendréUnAcosadorEnMiCasa.

el meu fill ha estat etiquetat en aquesta publicació perquè els amics puguin veure que les seves accions tenen conseqüències, que no és més gran i pot fer el que li doni la gana sinó un noi de 12 anys que ha de respectar la seva mare.

no m'importa qui estigui d'acord o no amb mi, el meu fill ha avergonyit a una nena, la qual va plorar i va ser assetjada a classe i va poder arribar a pensar com s'havia canviat de col·legi per això … Algú es pot imaginar com em sento a criar un fill que ha fet això

< p> el meu intent de avergonyir en públic no és res comparable amb la humiliació que va viure la nena després d'estar plorant tot el dia amb una sabata estona ".

després de publicar aquest post , Terry Evans ha rebut desenes de comentaris crítics en què li demanen que es "comporti com una mare de veritat". D'altres, però, encoratgen el seu escarni en públic perquè Jacob aprengui que no està bé el que ha fet.