Quantcast

L'expresident popular de Múrcia demana a Rajoy que faci un pas enrere i permeti un altre líder

Mar de fons emn el PP. L'expresident de la Regió de Múrcia Alberto Garre ha demanat aquest dimecres al líder del PP i cap de l'Executiu en funcions, Mariano Rajoy, que "faci un pas enrere" i faciliti la conformació d'un Govern presidit per un altre 'popular' . "És el millor servei que podria fer-li al PP ia Espanya" , ha assegurat Garre, que demana al seu partit que davant obertament el problema de la corrupció.

segons l'anàlisi de Garre, els altres grups parlamentaris han rebutjat donar suport a un Govern de Rajoy, però no un liderat pel PP, que va ser el més votat el 20D, així que si es proposa un altre candidat "la resposta no pot ser una altra que acceptar un Govern del PP, en coalició o amb suports puntuals pactats prèviament " perquè si no ho fan quedarà " desemmascarat " que la seva estratègia només és " de assetjament i enderrocament al PP ".

Per Garre, Rajoy " no és un llast " i ha estat més aviat "un actiu", però no ha de proposar-se com a únic candidat a la presidència del Govern, fins i tot un 47 per cent dels votants prefereixen que no ho sigui.

i ha afegit que aquest diagnòstic "és un clam" al PP, però "un clam silenciós" perquè en els partits hi ha "molts palmeros i algunes ploraneres ". No obstant, ha subratllat que la seva recomanació a Rajoy ia la van fer, a la seva manera, el president de Castella i Lleó, Juan Vicente Herrera (que li va aconsellar a Rajoy mirar-se al mirall per decidir si era el millor candidat) i l'expresident del Govern José María Aznar.