Quantcast

José Luis Moreno s'enfronta a uns lladres que assaltaven una altra vegada la seva casa

José Luis Moreno s'ha tornat a veure amenaçat a casa seva. Segons publica el diari El Mundo, l'empresari va sortir al pas de l'assalt de dos lladres a la seva mansió a la urbanització Muntanya Alzines a Boadilla de la Muntanya, i va aconseguir espantar-los.

Quan en 2007 una banda d'atracadors de l'est va irrompre al xalet de Moreno i li van propinar una brutal pallissa, l'empresari va instal·lar un sofisticat sistema de seguretat, amb una tanca perimetral i sensors de presència. Van ser aquests sensors els que van alertar Moreno de l'entrada de dos estranys en la seva propietat al voltant de les 22.30 hores de la nit. L'empresari va sortir al jardí i va començar a cridar als intrusos, que van decidir fugir.

En la seva marxa i amb les presses van deixar dòlars, euros i joies provinents d'un robatori anterior en un xalet proper.

La Guàrdia Civil va desplegar un dispositiu per intentar localitzar aquests dos individus, dos homes de complexió forta i una alçada superior als 1,80, que havien marxat a peu en direcció a la M-516. Tot i això no van aconseguir localitzar-los. Els agents creuen que els lladres no sabien a quin domicili estaven intentant entrar.

José Luis Moreno va patir una sonat atac al seu xalet a 2007, i en aquella ocasió va ser brutalment colpejat amb una destral i va haver de ser ingressat a l'hospital. La banda va ser detinguda a l'any següent, però un error judicial va deixar en llibertat al seu capitost.