Quantcast

La Cerdanya, 8 de març 2016: MASELLA TANCA AMB ÈXIT L'ESQUÍ NOCTURN

Masella ha tancat aquest dissabte la tercera temporada d’esquí nocturn, una proposta pionera a l’estat que ja s’ha consolidat com una de les ofertes lúdiques i esportives més importants del Pirineu. Del 5 de desembre al 5 de març, l’estació ha rebut més de 29.000 esquiadors a la nit, la majoria d’ells de l’Alta i la Baixa Cerdanya, però també d’altres punts del territori. Alguns escolars de França o el Regne Unit que feien la Setmana Blanca també han volgut provar aquesta oferta i els clubs d’esquí que acostumen a entrenar a Masella han aprofitat els divendres a la nit per fer les primeres baixades del cap de setmana.
L’estació fa un balanç molt positiu de la tercera temporada d'esquí nocturn. Més enllà dels 10 km, els seus responsables han volgut ampliar l’oferta amb l’Snowpark de La Pleta i amb propostes gastronòmiques i d’oci, com ara les fondues.
L’esquí nocturn és una oferta habitual a altres països i aquí es comença a estendre a altres estacions com Font Romeu o Grandvalira (Andorra).