Quantcast

La Cerdanya, 8 de març 2016: CERDANYA, EN UNA GUIA DE REFERÈNCIA INTERNACIONAL

En Martin Fouquet és un periodista de Le Petit Futé, una guia turística de referència pel mercat francòfon que es pot trobar a França, Suïssa o Canadà. Aquesta setmana en Martin està visitant diferents municipis de Cerdanya per conèixer tots els seus atractius i plasmar-los posteriorment a una nova guia, sota la marca Costa Brava i Pirineu gironí. En aquest presstrip, com s’anomenen aquest tipus de visites, l’acompanya la Montse López, una tècnica del Patronat de Turisme de Cerdanya, que li ha preparat un programa farcit de propostes culturals, gastronòmiques i de lleure.

La guia, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, recollirà tots els elements d’interès turístic de les comarques gironines. Aquest dimarts han visitat el castell, l’església i el museu de Llívia i a la tarda han recorregut el nucli comercial de Puigcerdà, la zona de l’estany i el campanar de Santa Maria. També veuran Alp, Bolvir, Fontanals, Guils i Ger.

Aquest no és l’únic presstrip que organitzaran des del Patronat de Turisme de Cerdanya. Sense anar més lluny, aquest dimecres un grup d’holandesos que també treballen en un mitjà de comunicació visitaran la comarca per conèixer les activitats que es poden practicar a l’aire lliure.

Parlen al vídeo: MONTSE LÓPEZ, TÈCNICA PATRONAT TURISME CERDANYA – MARTIN FOUQUET, PERIODISTA DE LA GUIA LE PETIT FUTÉ