Quantcast

Ylenia i Suso, reconciliació i camí a 'Supervivientes'?

La nova edició de 'Supervivientes' cada vegada està més a prop, i Telecinco i Bulldog Produccions estan treballant en tots els detalls. Per descomptat, són molts els rumors sobre els possibles nous concursants del reality de Telecinco. ¿Seran Ylenia i Suso dos d'ells?

Segons ha publicat el portal Fórmula TV, l'ex concursant de 'GH 16' i la cantant de 'Pega't' ja tindrien fins i tot un precontracte signat , per iniciar la seva aventura a Hondures el proper mes d'abril.

Per descomptat, tant Ylenia com Suso tenen molt èxit mediàtic, pel que serien dos grans atractius de la nova edició de 'Supervivientes'. A més, segons recullen diversos mitjans, la de Benidorm i el català podrien haver-se reconciliat, després de protagonitzar un breu però intens romanç.

Tot i que com dèiem no hi ha res confirmat, Fórmula Tv informa que Ylenia pateix una malaltia que podria fer que es quedés sense participar en el reality . Es tracta de la malaltia de Crohn, que fa que el sistema immunitari atac a l'intestí i produeixi inflamació i molèsties, a més de diarrees, debilitat i pèrdua de pes.