Quantcast

MYHYV: Sofia pateix un accident en el seu primer dia en el tron

Després de conèixer que la final de Elisa de Panicis és imminent, la direcció de 'Dones i Homes i Viceversa' es va posar mans a l'obra per buscar una nova tronista que ajudarà a pujar els índexs d'audiència.

Després de les negociacions oportunes, ja s'ha fet oficial que Sofia Suescun serà la nova tronista. De fet, la guanyadora de Gran Hermano 16 ja ha gravat el seu primer programa , segons ha confirmat el portal Blasting News.

Encara no sabem el que ha passat durant aquest enregistrament, però sembla ser que ha coincidit que la navarresa ha patit un accident que l'ha portat a passar unes hores a urgències . La pròpia Sofia ha estat l'encarregada de comunicar-ho als seus seguidors a través de Twitter amb una imatge de les seves lesions.

L'accident va tenir lloc mentre Sofia passejava el seu gos Yuko . Aquest es va fixar en els coloms del carrer i volent anar després d'elles es va emportar la filla de Maite Galdeano en tirar de la corretja. La guanyadora de GH16 va caure a terra, però per sort només presenta un blau a l'ull i una ferida a la cella esquerra .

No us espanteu amors, tot ha quedat en un ensurt, yako ha vist un colom, m'ha enganxat una tirada i he caigut & # 128.546; & # 128.532; pic.twitter.com/K9fLm0xqWm

Sofia GH16 (@ _SofiaGH16_) 7 març 2016

Sembla que el tron ??de la navarresa comença accidentat però això no li impedirà estar radiant i sexy per omplir el seu tron ??de nois guapos disposats a conquistar-la.

Es rumoreja que Hugo Pau , ex pretendent de Jenny i d'Alba, i Christian Blach , expretendiente de Steisy, podrien ser dos dels 'viceversos 'que la pretendrien.