Quantcast

Es mor, li incineren i apareix viu als pocs dies

En teoria, impossible, no? Mort, incinerat i ressuscitat. Alguna explicació racional havia d'haver-hi. Aquesta família mexicana va rebre la notícia que, després de la seva fugida del centre parell alcohòlics en li que estava reclòs, la policia havia trobat el cos de l'avi en un estat de descomposició avançat . Per això, els van sol·licitar el reconeixement del mateix. La seva dona ho va explicar a la premsa local d'aquesta manera: "Ens van mostrar una sèrie de fotografies i jo no creia. Els meus fills i un gendre tampoc estaven convençuts, si s'assemblava al meu marit, però no estàvem segurs, ens van dir que ens anaven a fer l'ADN i al final no ens van fer res ", va explicar la filla del susdit.

d'acord a les declaracions de la família, els van indicar que si no reconeixien el cos, el Ministeri Públic anava a informar igualment la identificació del cadàver com Miguel Ángel Gomar Lluna, però amb la negativa de la família a reclamar el cos. Per tant, els fills de Gomar van acceptar la mort del seu famililiar com un fet administratiu mica contestable . Per això, es va procedir a la incineració del cos i es van dur a casa les cendres.

Què va passar? La gran sorpresa es va desencadenar quan el passat 24 de febrer, es va informar la família de l'home que aquest estava viu i cuejant. Pel que sembla, va estar malvivint al carrer tot aquest temps, gràcies a les almoines que li donaven els ciutadans per menjar i beure. Quan se li va posar al corrent de tot el que ha passat, Miguel Ángel dir: "Quina vaig a estar mort, aquí segueixo!" .

Però la qüestió no queda només en un error. És que ara la família té un problema legal per davant, ja que han de tornar la identitat legal al cos que incinerar erròniament .