Quantcast

Així ha estat la història de Sabrina i Jonathan que ha acabat als jutjats

-

1
El reality 'Casats a Primera Vista' acabava aquest dilluns amb la decisió de les parell

El reality 'Casats a Primera Vista' acabava aquest dilluns amb la decisió de les parelles. Dos divorcis i dues relacions que naixien d' 'El mètode' que va unir per compatibilitat a cinc parelles desconegudes. Sabrina i Jonathan i José Ramón i Alberto no van signar els papers. Tot el contrari que Mónica i Pedro i Cristina i Tito. (La parella formada per Bernardo i Andrea va prendre la decisió de separar-se molt abans). Però, per a sorpresa de molts, Sabrina anunciava després de l'emissió de l'últim capítol que la seva relació amb Jonathan ja formava part del passat . ¿La raó? Uns suposats maltractaments . En hem volgut recordar la trajectòria d'aquesta parella que semblava per sempre i ha acabat de la pitjor de les formes. Primera trobada durant les noces Sense haver-se vist mai, Sabrina i Jonathan es van donar el “si vull ' després que 'El mètode' de Casats a primera vista els unís amb un alt percentatge de compatibilitat. Tots dos es van agradar des del primer moment: “Què guapa, què maco” , deien pel baix mentre es creuaven les seves mirades en l'altar. Després de convertir-se en marit i dona, la de Salamanca i l'alacantí van tenir uns primers minuts per conèixer-se en la intimitat abans del banquet, i van poder adonar-se de les enormes similituds que programa després programa faria d'aquesta parella una de les favorites dels espectadors. < / p>

Atrás