Quantcast

Envia als seus pares un selfie amb els seus consoladors de fons

La moda dels selfies ens ha portat a immortalitzar-pràcticament en qualsevol lloc. De fet, prova d'això són les nombroses imatges que podem veure a Facebook i que s'han pres en una dependència de la casa tan delicada com és el bany. Tot i que compten amb un gran mirall, hi ha diverses raons per les quals no és el lloc més indicat per a fer-se un selfie.

A la xarxa podem trobar casos en què s'han fotografiat -sense voler- a una persona al tron ??-i no parlem precisament del de 'Dones i Homes i Viceversa'-. No obstant això, la protagonista d'aquesta imatge potser hagués preferit aquesta situació en comprovar que en el selfie que els va enviar als seus pares apareixien els seus consoladors.

Sí, com s'observa en el marge dret de la fotografia, aquesta noia no es va adonar que el seu autoretrat davant del mirall recollia també els seus joguines sexuals i va adjuntar l'arxiu en el grup de WhatsApp que comparteix amb els seus pares i el seu germà.

La jove li va demanar ajuda al seu germà perquè els seus pares no veiessin la compromesa imatge, però aquest va preferir penjar a la xarxa i fer que es convertís en tot un fenomen viral.