Quantcast

Un funcionari es denuncia a si mateix per no fer res

Per descomptat, la història d'aquest funcionari xipriota anomenat Marios Dhrousiotis no té desperdici … I és que, resulta que s'ha denunciat a si mateix per no fer absolutament res en el seu lloc de treball , i així i cobrar res menys que 5.000 euros al mes.

Segons ha publicat el diari Cyprus Mail, aquest funcionari xipriota ha presentat una queixa oficial contra si mateix davant del president del país, Nicos Anastasiades, que ha acabat fent-se pública.

El funcionari, que treballa en un dels departaments del Ministeri d'Energia , no entén que li paguin semblant quantitat de diners, quan l'únic que assegura que fa és controlar que la gent arribi a temps als seus llocs de treball i signar baixes.

"Al meu entendre, l'estat estalviaria diners si em permetés quedar-me a casa i em enviés el meu sou, ja que almenys no hauria despeses en el funcionament de l'oficina com il·luminació i calefacció . És inacceptable que li impedeixin a un empleat treballar de forma honrada ", es pot llegir en el seu escrit.

A més, el funcionari es queixa que quan li van posar al capdavant del departament, ho van fer sota la promesa que la seva tasca seria dirigir una unitat "de vital importància per al ministeri i l'economia del país en general ".