Quantcast

Special Olympics Andorra incrementa l'oferta d'activitats

A les vuit activitats que es desenvolupen actualment -judo, natació, atletisme, bàdminton, petanca, bàsquet, futbol i esquí- es preveu afegir-ne almenys una altra, l'hoquei, i s'estudia incorporar també el ciclisme i el tennis. Així mateix a partir d'aquest any s'organitzaran activitats puntuals com cursets d'hípica, golf i navegació en vela.

D'altra banda, segons informa Special Olympics en un comunicat, l'entitat ha tancat l'exercici 2015 amb números positius, amb uns ingressos de 97.114,68 euros i unes despeses de 70.867,95 euros. El resultat respon en bona part als ingressos aconseguits durant la campanya 'Fest-te amic de Special Olympics', amb la qual es van recaptar 11.000 euros, es va incrementar el nombre de voluntaris i es van tramitar quatre altes noves d'esportistes.

Pel que fa al pla esportiu, la federació s'ha proposat seguir millorant la tècnica i la preparació física dels atletes amb la mirada posada als Jocs Special Olympics 2017, en els quals Andorra la Vella opta a ser la seu organitzadora juntament amb la Seu d'Urgell. En aquest sentit, durant el 2016 s'acudirà al màxim de competicions i tornejos on els equips andorrans siguin convidats. També és previst reforçar la plantilla d'entrenadors amb la incorporació d'assistents i acompanyants voluntaris.