Quantcast

Detingut un membre de la policia com a pressumpte autor dels trets a l'edifici administratiu de l'Obac

Un agent del cos de Policia és el presumpte autor dels quatre projectils que la nit del passat 19 de febrer van impactar contra els vidres de la façana de l'edifici on hi ha el servei de Policia i el Ministeri d'Afers Socials, Justícia i Interior.

El dia 20 al matí, es va constatar que durant la nit anterior s'havien disparat quatre projectils, un dels quals contra el despatx del director de la Policia, Jordi Moreno. En els dies posteriors, i arran de les investigacions que va dur a terme el cos, es va poder constatar que els projectils consistien en trets d'arma de foc.

Aquestes investigacions han acabat conduint fins al presumpte autor dels trets. El sotsoficial de Policia arrestat aquest mateix matí passarà a disposició judicial durant les properes hores.