Quantcast

Katy Perry podría ser una reina infantil de la belleza presuntamente asesinada en 1996

La xarxa està plena de teories conspiradores, i aquest cop li ha tocat a la nostra estimada Katy Perry. Per la xarxa corre la hipòtesi que Katy Perry podria ser JonBenét Ramsey, una nena assassinada el 1996, guanyadora de diversos certàmens de bellesa infantil.

Katy Perry no és qui creiem que és. O això és el que diu un vídeo que s'ha fet viral. Dave Johnson, un usuari de Youtube amb molt temps lliure, ha creat la teoria conspiratòria que Katy Perry és JonBenét Ramsey, una nena desapareguda el 1996 quan tot just tenia 6 anys i la mort mai va ser aclarida.

Aquesta petita reina de la bellesa té grans semblances amb la cantant californiana, en el seu rostre, en els seus ulls, celles, als cabells, ¿però d'aquí a llançar la hipòtesi que són la mateixa persona?

Aquest seguidor de Katy Perry assegura que la petita JonBenét Ramsey no va morir, va ser una invenció dels seus pares, i amb el pas dels anys va prendre una altra identitat, transformar-se en la cantant de Fireworks. JonBenét Ramsey, nascuda el 6 d'agost de 1990 a Boulder, Colorado, i coneguda per presentar-se a diversos certàmens de bellesa infantil, va ser trobada morta al soterrani dels seus pares el 25 de desembre de 1996, 8 hores després d'haver estat denunciada la seva desaparició.

Les teories conspiranoiques tenen la seva part de versemblança, deixant la porta oberta al dubte. Katy Perry va publicar a Twitter la lletra de la cançó God Bless America, la mateixa cançó que va cantar JonBenét Ramsey en la seva última aparició pública. A sobre, l'autobiografia de Katy Perry inclou el següent: “No era d'aquelles noies que volien l'escenari. Mai vaig tenir una JonBenét Ramsey dins del meu esperant per sortir”.