Quantcast

Albert, l'ou de guatlla rescatat d'un supermercat

Es diu Albert i és la mascota d'un home de 45 anys, Alwyn Wils , encara que no és un gos ni un gat, ni tan sols un conill. Es tracta d'una guatlla que ell mateix va incubar després de comprar un parell de ous al supermercat , fruit d'un experiment que va donar els seus fruits.

Durant diversos dies els va posar a una temperatura constant de 37,6 graus ia una humitat del 46% perquè naixessin els pollets. Per a la seva sorpresa, un dels dotze ous obrir la closca i ara és un preciós ocellet.

"A internet es diu que els ous de supermercat no estan fecundats, però crec que hem de comprovar això" , va dir Wils. Albert és tan estimat que li han creat un canal a Youtube i assegura que és el 'nen mimat' de la família. Punxant ací pots veure més vídeos d'ell.