Quantcast

Anna Simó abandona el plató de fent zàping després de provar el wasabi

La col·laboradora de 'fent zàping', Anna Simó , va viure aquest divendres un dels seus moments més incòmodes i compromesos en el programa de La Sexta.

Resulta que Miki Nadal i la catalana es van enfrontar en un repte del que ella va resultar la perdedora , amb les conseqüències que això comportava … < / p>

Nadal, com a guanyador del repte, tenia dret a triar quin aliment estava obligada a provar Anna Simó de les dues opcions que li proposaven en una caixa, i que ella no podia veure.

Ell es va quedar amb l'opció més apetitosa, mentre que a ella li va quedar una bona dosi de wasabi, condiment japonès amb un fort sabor picant.

Tot i que la col·laboradora de 'fent zàping' havia advertit que no li agradava gens el menjar japonès , es va llançar a provar-ho.

Quant li va donar un mos, Anna Simó va experimentar la que de ben segur és la seva pitjor experiència alimentària. Per descomptat, la seva cara va ser tot un poema, i la pobra va haver de sortir corrent del plató per escopir.

Si ja advertia que no li agradava el menjar nipona, ara no ens cap cap dubte que Simón no trepitjarà un restaurant japonès en la seva vida.