Quantcast

El misteri de l'avió fantasma al fons del llac que va trobar Google Earth

Google Earth s'ha convertit en el lloc perfecte per desvetllar misteris encara sense resoldre per la raça humana. La ciutat de Minneapolis (Estats Units) , on Ricky va emigrar per triomfar a la NBA, ha estat en alerta en els últims dies a causa de la presència una mica estranya d'una espècie d'avió de passatgers enfonsat en un llac cèntric d'aquesta localitat captada pel servidor aeri de l'empresa informàtica.

Després de moltes especulacions, una portaveu de Google va haver de sortir al pas dels rumors per aclarir el misteri que tenia en suspens a la ciutat. ¿Hi havia o no hi havia un avió enfonsat sota l'aigua? No, de cap manera. Pel que sembla, segons ha explicat a un diari local, la confusió es va produir per la forma en què Google Earth pren les imatges i creen els seus mapes.

Els satèl·lits de Google prenen < strong> diverses imatges i les unifiquen , cosa que pot donar lloc a recreacions inexactes. El més probable en aquest cas és que un avió sobrevolés la zona (està molt proper a l'aeroport) i que la presa d'aquesta silueta provoqués que s'acabés "colant" a l'interior del llac.

"els objectes que es mouen ràpid, com els avions, solen aparèixer només en una fotografia de les moltes que fem servir per a una àrea. Quan això passa, queden restes del objecte a dins. Aquests s'introdueixen al mapa", assegura Susan Cadrecha.

Així que les teories de la conspiració no serveix i aquest llac, que se sàpiga, està 'net' d'avions.