Quantcast

Les persones amb ulleres tenen més possibilitats de trobar feina

Un estudi de Multiópticas assegura que els homes i dones amb ulleres tenen més possibilitats de trobar feina.

El 55% dels enquestats es decantaria per una persona que utilitzés aquest accessori si haguessin de triar entre diferents perfils. Per què? Això es deu al fet que transmeten més confiança en si mateixos, serietat i sensació de responsabilitat.

D'altra banda, el 85% dels participants els vincula a professions més creatives i innovadores . Concretament, se'ls associa com a professions relacionades amb la pintura, la moda, el disseny o la creativitat publicitària.

Ja en els 90, estudis realitzats per psicòlegs destacaven que les persones que utilitzen ulleres són vistes pels altres com més intel·ligents que la mitjana i estan associades a caràcters més responsables . Tres dècades més tard, l'estudi realitzat per Multiópticas revela que més de la meitat dels enquestats preferiria contractar algú amb ulleres que algú sense elles per la confiança que els genera.

El percentatge s'eleva especialment entre els homes, ja que el 77% dels participants masculins es decantaria abans per contractar una persona que usi ulleres per la confiança que li inspira. A més, tres de cada quatre pensa que es tracta d ' perfils més pacífics i tranquils.