Quantcast

Dues preferentistas increpen Rodrigo Rato a crit de "xoriço"

Rodrigo Rato ha acudit a primera hora del matí als jutjats de Plaça de Castella a Madrid per donar explicacions sobre la seva fortuna i les càmeres d'Antena 3 han captat el moment en què dos preferentistas l'han increpat amb insults i fins i tot algun que un altre cop amb la mà per l'esquena.

Aquest intent d'agressió ha provocat que un dels preferentistas s'hagi caigut prop de l'expresident de Bankia , quan han tractat d'abalançar a ell a crits de "xoriço" . És la tercera vegada que acudeix als jutjats després de la qual l'última vegada se li retirés el passaport.

La investigació a Rato es centra en la investigació d'un possible enriquiment durant la seva etapa al capdavant de l'entitat i els pagaments que feia de l'estranger, que sempre ha mantingut que havien estat d'origen familiar. L'exvicepresident del Govern està acusat de diversos delictes fiscals, entre els quals estan el blanqueig de capitals i corrupció juntament amb l'advocat diumenge Places, administrador de Kradonara 2001, epicentre de l'entramat de Rato.