Quantcast

El truc definitiu per treure ràpidament el gel del parabrisa

Treure el gel del parabrisa del cotxe es converteix en molts casos en una missió impossible que ens fa perdre minuts i minuts cada matí. Si estàs fart del rascador i d'acabar amb els dits més freds que un iglú, has de saber que hi ha trucs efectius que acaben amb la placa en només un minut.

No, no parlem ni un tros de diari, ni líquid refrigerant ni alcohol . Llavors què? Una patata. Sí, tal com ho llegeixes. Les propietats que té el tubercle són perfectes per acabar amb el gel del parabrisa.

Per a això, curta mitja patata i frega per dins i per fora del cristall davanter del teu cotxe. No només acabaràs amb el gel sinó també amb el aigua i baf que es queden perennes després que deshiele.

Quan vegis que el gel i el baf ha desaparegut completament de vidre del davant, tira aigua en ella per evitar que el vidre es quedi llardós i es creï una capa més perillosa encara que la del gel i que et pot donar un disgust a l'hora d'activar els eixugaparabrises en cas que sigui necessari.

Per cert, el que no has de fer sota cap concepte és llançar aigua calenta sobre el vidre gelat , ja que hi ha alt risc que pugui rajarse.