Quantcast

Paul McCartney, vetat en una festa posterior als Grammy

Paul McCartney és un gran de la música, i un emblema respectat per molts. No obstant això, ni tan sols l'ex beatle pot caure bé a tothom, de manera que dilluns passat va viure un episodi un tant desagradable després de la gala dels premis Grammy a Los Angeles.

McCartney va ser vetat a la festa que va organitzar el raper Tyga , i segons mostren les imatges captades pel portal TMZ, els porters li van negar fins en dues ocasions l'accés al local, per a sorpresa de molts dels allà presents.

El britànic, que anava acompanyat de Beck i del bateria dels Foo Fighters , Taylor Hawkins, al principi s'ho va prendre amb humor. " què tan famosos hem de ser? Necessitem un altre èxit ", ha exclamat.

No obstant això, en intentar entrar a la festa de nou i obtenir una segona negativa, va decidir abandonar el lloc per anar-se'n a una altra festa organitzada per la discogràfica Republic Records.