Quantcast

GHVIP: Carlos Lozano 'cavalca i assota' a Rosa Benito

La relació de Carlos Lozano i Rosa Benito no travessa el seu millor moment. No obstant això, això no va impedir que el presentador protagonitzés una de les escenes més comentades de la festa que van celebrar a Guadalix de la Serra per celebrar l'arribada dels últims convidats al 'Balneari VIP'.

Malgrat que la festa va tenir lloc dilluns passat, la veritat és que la gravació en què Carlos Lozano 'cavalca' sobre Rosa Benito i fins i tot s'atreveix a 'assotar' al cul a la guanyadora de 'Supervivientes' s'ha difós ràpidament a través de les xarxes socials en les últimes hores.

Precisament Rosa Benito i Carlos Lozano van protagonitzar una tensa discussió durant l'emissió de l'últim 'Límit 48 hores'. En conèixer el veredicte de la prova, el presentador va retreure que "no hi ha cap tipus de companyonia ni ho ha hagut mai" . Raquel Bollo va decidir interrompre i Rosa Benito donava suport a la seva companya a 'Sálvame' assegurant que "és el que vol, per això provoca".

Aquí va començar una discussió amb contínues faltes de respecte. Amb la paraula de Rosa Benito van sortir coses com "amb una cara patètica com la teva és impossible somriure" o "estàs més espatllat" , mentre que Carlos Lozano mantenia que "sembla una difunta" < / strong> i li retreia que "agafi el rosari i una càmera i digui 'gràcies senyor'".