Quantcast

Díaz Ferran, condemnat a dos anys de presó pel cas Marsans

La Audiència Nacional ha condemnat l'expresident de la patronal, Gerardo Díaz Ferrán, a dos anys de presó com a conseqüència de l'apropiació indeguda de més de quatre milions d'euros dels clients de Viatges Marsans, empresa de la qual era copropietari.

Díaz Ferrán ja havia reconegut davant la Fiscalia els fets , una cosa que semblava indicar que la justícia acceptés la petició del Ministeri Públic de rebaixar la petició de empresonament de quatre a dos.

L'expresident de la CEOE també haurà de pagar una sanció econòmica de deu euros diaris durant sis mesos , a més de complir amb l'abonament d'una indemnització als perjudicats.

de la mateixa manera, la Sala penal ha condemnat a Iván Losada , soci liquidador d'Ángel de Cabo a un any de presó com a responsable de la societat pantalla que li va lliurar el mateix Díaz Ferrán , a la presó des del passat mes de desembre de 2012.