Quantcast

Pau Donés demana l'alliberament de Joan Pau Miquel

El conegut músic Pau Donés, ànima del grup Jarabe de Palo, ha anunciat a través de la seva pàgina web que ha signat aquesta petició. En l'escrit, assegura que Miquel és un bon amic, i recorda que porta onze mesos en presó preventiva per un presumpte delicte del que, assegura que a dia d'avui encara no existeixen proves concloents per retenir-lo a la presó.

Donés, fins i tot, assegura que aquesta setmana ha visitat a Miquel a la presó de la Comella, i remarca que privar de llibertat a una persona, sense tenir aquestes proves concloents, no li sembla just. El músic defensa que la presumpció d'innocència hauria de prevaldre, i lamenta que Miquel segueixi entre reixes.

Donés posa èmfasi en destacar les qualitats com a persona de Joan Pau Miquel i considera que ha estat un cap de turc en l'afer BPA. Per tot plegat, a banda de signar personalment la petició d'alliberament de Change.org, ha animat a tots els seus seguidors a fer el mateix.