Quantcast

Katy Perry i Orlando Bloom, són parella?

Segons apunten els rumors, Orlando Bloom i Katy Perry podrien haver iniciat una relació sentimental. Segons apunten els mitjans nord-americans, la cantant i l'actor han mantingut nombroses trobades durant les últimes setmanes, el que faria pensar que estan vivint l'inici d'un bonic romanç.

A més, sembla que la parella aniria de debò i és possible que apareguin junts en els Premis Grammy , que es lliuren el proper dilluns 15 de febrer.

Pel que sembla, Bloom li va assegurar a alguns periodistes que havia davant de casa: "Estaré amb Katy en els Grammy. Estarem a la catifa vermella perquè puguin fer-nos fotos" .

Segons ha publicat el diari I! News, Perry i Bloom han coincidit en alguns esdeveniments, com l'aniversari del fill de Robert Downey Jr. I pel que sembla, molts testimonis asseguren que és habitual veure'ls compartir bromes, balls, i fins i tot selfies.

A més, segons els mitjans nord-americans, Orlando Bloom ja li hauria presentat al seu fill Flynn , que va néixer del seu matrimoni amb Miranda Kerr.